Carwrapping iets voor jou? 

carwrapping

Ben jij helemaal enthousiast van je auto? Maar wil je je auto net wat meer op laten vallen of goed beschermen tegen steenslag, vuil en andere ongewenste viezigheid op je auto? Carwrapping kan de oplossing zijn. Wat is carwrapping en waarom kiezen steeds meer mensen hiervoor? In deze blog ga je er meer over lezen. Het kan zomaar zijn dat jouw conclusie aan het eind ook is: Ik wil mijn auto laten wrappen. De vraag is dan alleen nog waar ga je dit laten doen en waar je op moet letten. En dan tot slot nog de kosten carwrapping.

Hoe kan je auto wrappen je auto beschermen?

Naast dat zo’n wrapping op je auto heel mooi is, biedt het ook bescherming. Vuil en steenslag zal niet direct de lak beschadigen want er zit een soort vinyl laag op. Is je auto na enkele jaren dus aan een nieuwe carwrapping toe? Dan is het verwijderen oude wrapping en plaatsen nieuwe car wrap en klaar ben je. Je auto kan er dan weer jaren tegenaan. En mocht je nou een nieuwe auto hebben en je eigen lak willen beschermen? Je kan ook kiezen voor een protective film. Dit wordt ook wel ppf genoemd en is een dunne vrijwel niet zichtbare wrapping die je auto alle bescherming biedt die je wilt.

Kosten auto wrappen

Je auto wrappen kost natuurlijk wel wat. Het dient door een professioneel bedrijf gedaan te worden die alle moderne machines in huis moet hebben. Het wordt over het algemeen afgeraden om zelf aan de slag te gaan of naar een beunhaas te gaan. Je wilt dat de lak, zeker bij een nieuwe auto wrappen, daaronder gewoon netjes blijft en niet bij het verwijderen van de wrap los komt. Over het algemeen geldt: De kosten voor het wrappen van je auto, verdien je gedeeltelijk weer terug bij de verkoop. Hoe dit werkt? Bij een nieuwe auto zal de lak onder de wrap nog helemaal nieuw zijn, iets waar een toekomstige koper van je auto blij mee zal zijn en zeker extra geld voor over heeft. Bij een gebruikte auto kun je hem verkopen met wrapping, zo oogt de auto mooi strak.

Geplaatst in: auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *