Het plezier dat een sex schommel je geeft

aanlokkelijk, erotisch, huid

Het klinkt veel mensen misschien een beetje overdreven om een echte sex schommel te kopen om hun seksleven een boost te geven, maar als je het eenmaal geprobeerd hebt weet je waarom zoveel mensen er fan van zijn. Doordat je je op deze schommel vrij in de lucht beweegt ervaar je ontzettend veel bewegingsvrijheid. De zwaartekracht valt deels weg, en dus kun je veel meer leukst met je partner doen. Veel sexstandjes baseren zich op zo’n schommel, en samen met dit sexy attribuut kun je dus veel creatiever met je partner zijn in de slaapkamer. Maar hoe kies je nu eigenlijk de juiste sex schommel? En wat kost zo’n ding nou?

 

Waar koop je een sex schommel?

Natuurlijk zijn er genoeg stenen winkels die zo’n seks schommel verkopen, maar de ervaring leert dat de meeste mensen zo’n seksueel getinte aankoop online doen. Op die manier hoeven ze niemand onder ogen te zien met hun wens, en kunnen ze samen met hun partner de allerleukste uitzoeken zonder ook maar de deur uit te hoeven. Dit soort online bestellingen worden natuurlijk altijd in volledig blanco verpakkingen bij je thuisbezorgd, want natuurlijk hoeft niemand behalve jullie zelf te weten dat jullie online een sex schommel hebben gekocht, toch? Je hoeft hem daarna alleen nog maar in elkaar te zetten of op te hangen. Let erop dat je in het tweede geval de juist bevestigingsmaterialen gebruikt, want je wilt natuurlijk niet dat de schommel naar beneden komt net wanneer jullie samen de liefde bedrijven.

 

Hoe groot is een seks schommel?

Als je niet zoveel ruimte hebt dan kun je het beste kiezen voor een hangende sex schommel. Deze kun je aan het plafond bevestigen en van de haken afhalen als je hem niet gebruikt. Een staand exemplaar is namelijk groter dan je denkt en neemt vrij veel ruimte in in je slaapkamer. Let dus goed op de afmetingen van de schommel voordat je hem bestelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *