Op zoek naar een hoog laag bed

Hoog laag bed kopen

Hoor je andere mensen ook wel eens praten over een hoog laag bed kopen en ben je benieuwd wat het in houd? Een hoog laag bed kopen is zoals de naam vermoedt het kopen van een bed dat zowel hoog als laag kan worden ingesteld. Een hoge stand kan het makkelijker maken om in het bed te stappen. Verder is een hoge stand ook handig om weer uit het bed te komen. Maar een lage stand is soms juist weer handig als je bij een laag nachtkastje moet komen. Verder kan de bedbodem de bovenkant en onderkant omhoog kantelen, zo kun je dus rechtop zitten of juist met de benen omhoog.

Waarom een hoog laag bed kopen?

Verder is een hoog laag bed erg handig wanneer iemand door een blessure, ziekte, of breuk een langere tijd in bed moet liggen en hierbij ook verzorgd moet worden. Comfort staat natuurlijk voorop als iemand lichamelijke klachten ervaart daarom is een hoog laag bed ook zo geschikt. Het zal voor een verzorger makkelijker zijn om met een bed op werkhoogte te kunnen werken in plaats van constant gebukt te moeten staan. Zo is een hoog laag bed dus voor jou en jouw verzorger een ideale uitkomst.

Is een hoog laag bed duur?

Hoog laag bedden verschillen enorm van prijs. Je kunt veel hoog laag bedden ook tweedehands aanschaffen voor een zachter prijsje. Maar het is wel belangrijk dat je kwaliteit voorop stelt, je wilt immers een goed bed om in te slapen hebben, helemaal wanneer je lichamelijke klachten ervaart. Je kunt al een hoog laag bed aanschaffen voor 350 euro. Als je een gloednieuw hoog laag bed met veel verschillende standen wilt moet je al gauw 1000 euro betalen voor een hoog laag bed. Maar dan is het hoog laag bed vaak wel voorzien van een papegaai of bedlamp wat natuurlijk voor extra gemak zorgt.

Geplaatst in: Zorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *