Band patches

 Band patches

Wil jij aan iedereen laten zien wie jouw favoriete band is? Dan zijn deze band patches ideaal voor jou! Met deze patches kan je al je kleding en tassen personaliseren met het logo van jouw favoriete bands. Dit was vooral in de mode rond de jaren ’70 en ’80, maar het is nooit helemaal weggegaan. Je kan de band patches overal op doen waar je maar wilt en hoe je maar wilt. Er zijn verschillende maten en kleuren en je mag ze helemaal zelf op de kleding aanbrengen zoals je wilt. Laat je creativiteit maar zien!

Je hele garderobe vol met de band patches die jij wilt

Met de band patches kan je zelfs die oude saaie rugzak achter in je kast eindelijk opleuken. Je kan super makkelijk al je favoriete bands, artiesten, wiccan groepen of metal logo’s laten pronken op jouw kleding. Er zijn zelfs hele zeldzame band patches te vinden die je niet ergens anders zal vinden. De zeldzame patches nemen misschien iets meer tijd in, maar het team staat altijd voor je klaar. Het is ook helemaal niet moeilijk om ze op de kleding te zetten. Iedereen heeft wel een strijkijzer in huis en daarmee is het zo gebeurd met de plakkende laag aan de achterkant. Je kan de band patches ook met de hand of met een naaimachine op de kleding naaien. Zelf de patches op kleding naaien is misschien iets moeilijker als je geen ervaring hebt, maar het is ook zeker te doen.

Natuurlijk met hoge kwaliteit

Goede kwaliteit band patches zijn tegenwoordig moeilijk te vinden. Gelukkig zijn deze patches van geweven met hoge kwaliteit en sommigen hebben leuke borduursels erop. Ze zullen zelfs niet vervagen in de was. De patches kunnen toegevoegd worden op schoenen, jassen, tassen en alle andere kleding die je maar kan bedenken. Zo kan je je persoonlijke stijl laten zien in je hele garderobe.

Geplaatst in: auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *