Een laagdrempelig administratiekantoor

administratie

Wat is een laagdrempelig administratiekantoor? Een belastingadviesbureau met een huiskamer achtige sfeer. Klanten kunnen er zonder afspraak binnenstappen. Er is geen afstand tussen de belastingadviseurs en de klanten. De regelgeving wordt er uitgelegd in Jip en Janneke taal. Directe response is bij dit kantoor vanzelfsprekend. Dit kantoor houdt feeling met zijn klanten. Tijdens een praatje wordt daarom niet direct de meter aangezet. Belastingadviseur Den Haag is een uniek administratiekantoor.

 

De dienstverlening

Dit administratiekantoor verzorgt de financiële administratie voor het midden- en kleinbedrijf en voor verenigingen. Ondernemers kunnen er terecht voor hun aangiften van de BTW, de loonbelasting en de VBF. Particulieren kunnen er terecht voor de aangifte van hun inkomstenbelasting en voor hun toeslagen. Ook kunnen particulieren en ondernemers er terecht voor adviezen over hun belastingen.

 

Particulieren zijn welkom

Particulieren zijn niet bij ieder administratiekantoor welkome gasten. Bij Belastingadviseur Den Haag zijn ook particulieren welkom. De aangifte inkomstenbelasting wordt geoptimaliseerd. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat men de toeslagen krijgt waar men recht op heeft. De voortdurende veranderderende regelgeving rond belastingen en toeslagen is voor velen niet te volgen. Vaak zijn er vragen. Uiteraard worden alle vragen rond belastingen en toeslagen beantwoord.

Ondernemers zijn welkom

Uiteraard zijn ondernemers welkom. Wat kan een administratiekantoor doen voor ondernemers? De administratieve organisatie kan worden opgezet en ingericht. De jaarrekening van een ondernemer kan worden samengesteld en beoordeeld. Een administratiekantoor kan dus helderheid brengen in de bedrijfsinformatie. Die helderheid in de bedrijfsinformatie maakt het mogelijk om de bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen.

 

Werkzaamheden die kunnen worden uitbesteed.

Welke werkzaamheden kunnen er uitbesteed worden aan een administratiekantoor? Een administratiekantoor kan de complete boekhouding of bedrijfsadministratie van een bedrijf verzorgen. Ook kan de loonadministratie van het personeel van een bedrijf worden verzorgd. Uiteraard kan een administratiekantoor ondernemers ook helpen met zaken die verband houden met de loon- en salarisadministratie. Zo kan een (beginnende) ondernemer bijvoorbeeld geholpen worden bij loonstroken en bij arbeidsovereenkomsten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *